Veckosallad

Koka upp:
½ dl socker
¾ dl vinäger
1 dl rapsolja
låt svalna.
Riv:
500 gr vitkål
500 gr morot
Strimla :
1 liten purjolök
1 röd paprika
Lägg allt i en burk som har tät lock
häll på lagen och rör om.
Ta fram vad som går åt till måltiden
på med locket och in i kylen igen
så håller den 1-2 veckor.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s