Laxbiffar.

Laxbiffar 4 port

400 gr. laxfilé

1 dl creme fraiche

2 ägg

1 msk torkad grönpeppar

½ dl ströbröd

2 tsk salt

1 msk fransk senap

2/3 tsk dragon

½ dl hackad gräslök

Servera med sockerärtor färsk eller pressad potatis.

Börja med biffarna. Se till att lax ägg och c.f. är kylskåpskalla. Stöt grönpeppar i mortel. Kör alla ingredienserna i mat beredare men inte för länge då blir det segt. Låt svälla i 20 minuter. Olja in händerna och gör 8 biffar. Stek i smör på låg värme.

 

 

 

 

.

 

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s