Tonfiskröra.

 Förrätt eller supé.  4 per.

2 burkar tonfisk i vatten väl avrunna hackas fint.

1 stor burk champinjoner

3 hårdkokta ägg

2 dm. purjolök

allt finhackas

smaksätt med svartpeppar

 Blanda:

 4-5 msk majonäs

1 msk chilisås

 Lägg gurkstavar o isbergssallad i botten på portionsskålar.Blanda tonfiskröran med majonäsröra och lägg det över salladen och garera med citron. Rostat bröd till.

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s