Burgundisk kycklinggryta.

4personer

1 stek eller grillad kyckling

100 gr tärnad bacon

250 gr schalottenlök

2 vitlöksklyftor

200 gr champinjoner

1 mask tomatpuré

1 tsk timjan

1 dl rött vin

2 dl hönsbuljong

ev 1 tsk maizena

Dela kycklingen i bitar. Skala löken och vitlöken Dela lök och champinjonerna om de är stora.

Fräs lök och champinjoner bacon i en vid gryta. Rör i tomatpuré och timjan Späd men vin och buljong.

Lägg i kycklingbitar och låt dem koka sakta i 5 minuter. Red ev. Av med maizena.

Servera med pasta eller klyft-potatis.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s