Inbakad kassler.

Kasslerknyten.

Passar till supérätt med fräscha grönsaker och en dressing till.Jag räknar med två knyten p/p.Använd fyrkantiga smördegsplattor ( Eldorado) kavla ut till ca. 15cm-17 cm i fyrkant.Färdigskivad kassler underlättar betydligt dom är lagom i tjocklek .Finns i de flesta större affärerna.

Blanda till 4-6 knyten:

2 dl crème fraiche

1 msk senap

1 rågad dl. färskt kryddgrönt

Jag brukar ta dill och gräslök och lite persilja.

Lite salt och peppar.

 

Ta en smördegsplatta lägg på en skiva kassler 1 msk ”blandning” lägg på en skiva kassler.Vik snibbarna upp över kasslerskivorna så det täcker så inte ”blandningen” rinner ut.Så långt kan man förbereda på förmiddagen ställ in hela plåten i kylen ta fram dom en halvtimme före gräddning pensla med uppvispat ägg .Grädda i 225 grader tills de höjt sej och har en fin brun färg.

Ska serveras genast.

Lycka till !

 

Ps jag har prövat med laxfilé det blev lika gott. ds

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s