Mangokyckling.

 1 kyckling                                                                                                                                                

1 tsk sambal oelek

1 dl vatten

1 hönsbuljongtärning

1 msk soya

1 purjolök

2 dl creme fraiche

2 msk mango chutney

1 mango

 

Dela kycklingen och bryn delarna flytta över i en gryta, tillsätt vatten, hönsbuljongtärning och soya. Låt puttra under lock i ca. 15 minuter. Strimla purjolöken grovt tillsätt den samt creme fraiche, mango chutney och låt det puttra ca. 5 till. Skala mangon och skär i mindre bitar tillsätt dessa strax före serveringen.

Servera med ris eller pasta och mango chutney.                                                        

 

                                                                                                                                           

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s