Mangokyckling.

 1 kyckling                                                                                                                                                

1 tsk sambal oelek

1 dl vatten

1 hönsbuljongtärning

1 msk soya

1 purjolök

2 dl creme fraiche

2 msk mango chutney

1 mango

 

Dela kycklingen och bryn delarna flytta över i en gryta, tillsätt vatten, hönsbuljongtärning och soya. Låt puttra under lock i ca. 15 minuter. Strimla purjolöken grovt tillsätt den samt creme fraiche, mango chutney och låt det puttra ca. 5 till. Skala mangon och skär i mindre bitar tillsätt dessa strax före serveringen.

Servera med ris eller pasta och mango chutney.                                                        

 

                                                                                                                                           

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s