100 GR RUMSVARMT SMÖR
½ DL STRÖSOCKER
1 ÄGG
3 DL VETEMJÖL
VISPA MED ELVISP SMÖR OCH SOCKER I EN BUNKE. TILLSÄTT ÄGG OCH MJÖL OCH ARBETA IHOP TILL EN DEG. LÅT VILA I KYLEN EN ½ TIMME.
GÖR UNDER TIDEN FYLLNINGEN:
150 GR SOLROSKÄRNOR
2 DROPPAR BITTERMANDELESSENS MÅSTE VARA DR.OETKER SOM ÄR MANDELFRI
1 DL STÖSOCKER
75 GR SMÖR
2 ÄGG
MIXA ELLER MAL SOLROSKÄRNORNAS FINT ,BLANDA MED SOCKER OCH SMÖR
TILLSÄTT ÄGGEN OCH RÖR IHOP TILL EN JÄMN SMET.
TA DEN KALLA DEGEN OCH TRYCK UT I MAZARINFORMAR STÄLL DEM PÅ EN PLÅT.
FÖRDELA FYLLNINGEN I FORMARNA
GRÄDDA I 200° I CA 15 MINUTER
GLASERA KAKORNA NÄR DE ÄR KALLA MED GLASYR GJORD PÅ
2 DL FLORSOCKER OCH CA 2 MSK VATTEN.