Kärleksmums

Hämtat från ”Mitt kök”
8 små bitar
Ingredienser
  • 50 g smör
  • 50 g mörk choklad
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 2 msk sukrin
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
Topping
  • 50 g mörk choklad
  • 1/2 dl kokosflingor
  1. Smält smöret och blanda ner ­chokladen. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl och sukrin. Vispa ner ett ägg och häll i grädde.
  2. Vispa smeten jämn och häll i en liten bakplåtsklädd bakform cirka 10 x 25 centimeter. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter på 175 grader. Låt svalna.
  3. Smält choklad i ett vattenbad och fördela över kakan. Strö på kokos och ställ kallt. Förvara i kylen eller frysen.

Lämna en kommentar